KIRKLARELİ / DEMİRKÖY - İğneada Atatürk İlkokulu

İğneada Atatürk İlkokulu

İğneada/Demirköy/Kırklareli
Vizyon
Okulumuzun fiziki ve insan kaynaklarını sürekli geliştirerek; bilgi teknolojisini, üst düzeyde kullanabilen, görerek, yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirmiş, 21.yüzyılın ileri eğitim standartlarına sahip, öğrenciyle birlikte çevresini etkileyen öğretmen, öğrencisiyle, velisiyle bütünlemiş çevresinde lider olduğunu bilen, bölgesinde lider olmayı hedefleyen, nitelikli ve örnek bir okul olmaktır.
Misyon
Çevresi ile etkileşim kurabilen kendisi ve başkalarına değer veren insan haklarına saygılı vatandaş olarak haklarını, görev sorumluluklarının bilincinde kendi kendisini yönetebilen problem çözme yeteneğine sahip bilimsel ve akılcı düşünme yeteneğini kazanmış duygusal olarak dengeli evrensel, kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı fikri hür, irfanı, vicdanı hür bireyler olarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hayata ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamak için varız.
Karayolu
Servis yoktur. Tüm öğretmenlerimiz İğneada´da ikamet etmektedir.
Belde
Kırklareli: 100 km Demirköy : 26 km